Lesmethode + Boeken + docent

Hoe maak je Spaans leren leuk?

Hoe maak je Spaans leren leuk? Mijn naam is Sonía en ik heb taalscholen in Utrecht, Veenendaal en nu ook in mijn woonplaats Wijk bij Duurstede. Hoe je beste Spaans leert? Als je gemotiveerd bent, dan gaat Spaans leren snel. Razendsnel!

Motivatie komt doordat je plezier ervaart. Daarom kies ik ervoor om spelenderwijs Spaans te leren. Als we de getallen leren, spelen we Bingo. Een luisteroefening? Veel gaver met je favoriete Spaanse muziek. En een spreekoefening? Dat is veel interessanter als het een actueel thema is, dan met een saaie oefening uit een lesboek. Kortom: door afwisseling én een persoonlijke aanpak leer je veel sneller goed Spaans!

Mijn naam is Sonia. Ik woon sinds 2003 in Nederland en heb in Spanje gestudeerd. Ik woon in Wijk bij Duurstede met mijn man, 2 kinderen en een rode kater. Ik heb aan talloze mensen Spaanse lesgegeven. Particulieren, ondernemers, maar ook een groep nonnen, hoogbegaafde kinderen en aan journalisten in opleiding. Kortom: ik heb veel ervaring en vindt het stimulerend om mensen liefde voor de Spaanse taal bij te brengen!

We werken met Caminos deel 1 (tekst en werkboek). Deze boeken kun je meerdere cursussen gebruiken.

GEEF JE NU OP

Voor de ALLERLEUKSTE cursus Spaans van Wijk.

App gerust voor meer info: (06) 30009134

WhatsApp chatApp gerust!
WhatsApp App gerust!